Met alle nieuwe ontwikkelingen die afgelopen maanden hebben plaatsgevonden kon een nieuwe website niet uitblijven. Met trots kunnen wij melden dat vanaf heden niet één, maar 4 nieuwe websites online staan. Lees nu alles over World Horses, World Horse Transport, World Horse Export en World Horse Stables.
World Horse Transport is de afgelopen tijd enorm gegroeid. Hierom is besloten om alle activiteiten op te delen in drie onderdelen: Transport, Export en Stables. Om het overzichtelijk te houden gaan we vanaf nu vooral communiceren vanuit World Horses. Hieronder vallen alle drie de onderdelen. Samen vormen ze ‘The Logistic Solution’. Naast de fysieke groei zijn we ook gegroeid op het gebied van professionaliteit. Met deze professionalisering in het achterhoofd en het oog op de toekomst werd het tijd om de huidige uitstraling aan te pakken. Deze uitstraling is terug te zien op de diverse websites maar zal ook in verdere uitingen terugkomen.
Elke website heeft als doel de lezer te informeren en onze kennis te delen. De vier websites zijn met elkaar verbonden via ‘De bedrijven’ pagina. Hier staat een korte uitleg van de onderdelen vanwaar je ook makkelijk door kunt klikken. Op de ‘Nieuws’ pagina op de World Horses website zullen we iedereen op de hoogte houden van leuke updates en het laatste nieuws. Stay tuned!