BEKIJK HIER DE

Export

Import

 

Wij rijden naar alle landen in Europa

 

Als u uw paard wilt verhuizen naar een andere bestemming binnen Europa bent u bij World Horse Transport BV. aan het goede adres. Wij rijden binnen Europa overal naartoe en maken voor iedereen een passend voorstel, waarbij we proberen uw paard zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen. We maken hierin een onderscheid tussen co-loadings en privétransporten. Op dit moment vervoeren we naar 23 landen binnen Europa en ook al staat uw bestemming nergens op onze website vermeld, neem dan toch contact met ons op. Wij denken graag in mogelijkheden om uw paard toch op de gewenste bestemming te krijgen.

Via het offerteformulier kunt u aangeven waar u heen wilt, met hoeveel paarden en wanneer. Wij hebben elke week ritten naar Scandinavië, Spanje, Portugal en Frankrijk en daarnaast gaan we iedere twee weken naar Italië, Oostenrijk en Hongarije. Op die manier kunnen we u, mede door de goede connecties tussen onze vrachtwagens, of in sommige gevallen die van onze collega transporteur, voorzien van een snelle afhandeling van het transport.

Bestemming in een ander continent?

 

World Horse Transport (WHT) heeft sinds enkele jaren de mogelijkheid om uw paard naar bijna iedere bestemming ter wereld te brengen. Wij werken hiervoor nauw samen met gelieerde agenten over de gehele wereld om probleemloos een vlotte afhandeling te garanderen.

WHT beschikt over diverse certificaten en teksten die noodzakelijk zijn voor de exportprocedure van een aantal landen of landcombinaties. Bij de export van uw paard komt veel kennis en voorbereiding kijken. Documenten die ingevuld moeten worden, bloedonderzoek en het plannen van de reis is een kleine greep uit de voorbereidende activiteiten. Tevens begeleiden wij het proces van aanvraag van transport tot het afleveren van het paard op bestemming. Dit doen we, omdat er voor vele landen vaak ingewikkelde procedures, restricties en quarantainevoorwaarden gelden. Wij kunnen u daar alles over vertellen, echter besteden het daadwerkelijke transport uit aan onze collega agenten, waarmee wij een nauwe samenwerking onderhouden, ook op het gebied van weg transport.

De meest voorkomende luchthavens van vertrek zijn op dit moment: Amsterdam (NL), Luik (BE), Luxemburg (LUX), Frankfurt (DE) en Zaragoza (ES).

 

Bij het proces van export en import is er nog een belangrijk onderdeel, namelijk quarantaine. Iets wat wij ook voor u kunnen verzorgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Klik op onderstaande link.

Naast ons hoofdkantoor in Nijkerk, Nederland, hebben wij ook een vestiging in Spanje. Klik op onderstaande link om meer te weten over ons filiaal in Spanje.