World Horses

De bedrijven

Ontdek

Transport

World Horse transport is een gespecialiseerd nationaal en internationaal transportbedrijf voor paarden. Elke dag wordt er hard gewerkt om alle paarden, op professionele en zorgzame wijze, fit en uitgerust bij de klanten af te leveren. Daarnaast willen we bij elke klant de zorg zoveel mogelijk uit handen nemen door een heldere communicatie en door veilig en betrouwbaar transport te bieden.

Ontdek

Export en quarantaine

Export en Pre-Export Quarantaine (PEQ) zijn van cruciaal belang binnen de complete logistieke oplossing voor uw paard. Door onze nauwkeurige en professionele werkwijze met jarenlange ervaring, kunnen wij uw paard naar ieder continent exporteren. Vanuit de Nederlandse en Spaanse vestigingen verzorgen we het gehele proces van stal tot stal.

Ontdek

Stallen, transit en onze faciliteiten

Onze accommodatie biedt niet alleen alle faciliteiten die het transport, export en quarantaine proces behoeven, maar de accommodatie biedt ook ruimte voor transit stalling voor collega’s, stalling voor Internationale teams en overige stalling-vormen. Tijdens het verblijf van uw paard hebben wij alle faciliteiten in huis om uw paard optimaal fit te houden. Waaronder uitgebreide trainingsfaciliteiten, een aquatrainer en Vitafloor.Β Zo kunnen wij u en uw paard alles bieden voor een vlekkeloos logistiek proces en/of stallingsperiode.