World Horses

Partners

World Horses staat voor kwaliteit, zorg en passie. Het nastreven van deze kernwaarden kunnen we niet alleen. De samenwerkingen met onze partners maakt onder andere mogelijk dat wij u op de beste manier van dienst kunnen zijn, met de juiste kennis, de beste producten en dienstverlening!

Stephex

World Horse Transport staat garant voor het professionele, veilige en comfortabele vervoer van uw paard(en). Een logische keuze was dan ook om al onze voertuigen te betrekken bij STX Horsetrucks, waarbij kwaliteit, comfort, uitstraling en service naadloos aansluiten bij hetgeen World Horse Transport na streeft. Wij zijn trots op het feit dat wij in STX een krachtige en betrouwbare partner gevonden hebben, die jaarlijks honderden kleine, grote en luxe auto’s bouwt voor de hippische sector. Wat ons betreft een partnership for life!

VCN

Jaarlijks organiseert de VCN (Verenigde Carrouselclubs Nederland) nationale carrouselwedstrijden, waarbij het vervoer niet weg te denken is. Elk deelnemende carrouselgroep moet met 12 of 16 paarden veilig en comfortabel van, en naar, de evenementen worden gebracht.

VCN en World Horses zijn partners, waarbij niet alleen het uitdragen van elkaars naam, maar juist de nauwe samenwerking om de evenementen en het transport hiervoor perfect te organiseren. World Horse Transport vervoert een groot aantal groepen van en naar de evenementen en zijn trots op de inmiddels jarenlange samenwerking met de vereniging van deze bijzondere tak van sport!

Krismar

World Horse Transport staat garant voor het professionele, veilige en comfortabele vervoer van uw paard(en). Een logische keuze was dan ook om al onze voertuigen te betrekken bij Krismar Horsetrucks, waarbij kwaliteit, comfort, uitstraling en service naadloos aansluiten bij hetgeen World Horse Transport na streeft. Wij zijn trots op het feit dat wij in Krismar een krachtige en betrouwbare partner gevonden hebben, die jaarlijks honderden kleine, grote en luxe auto’s bouwt voor de hippische sector. Wat ons betreft een partnership for life!

Samen kom je verder

Wij geloven dat je samen verder komt. Interesse in een partnersamenwerking? Neem contact met ons op!