World Horses

Missie, visie, strategie

World Horses is een samenvoeging van een drietal bedrijven, waar alles onder één dak is samengevoegd voor het gehele logistieke proces van uw paard(en) van stal tot stal. Wij specialiseren ons in de professionele Nationale, Internationale en Intercontinentale logistiek van paarden, stalling en quarantaine. Jaarlijks vervoeren wij duizenden paarden door Europa, maar ook wereldwijd. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor korte ritten, bijvoorbeeld binnen Nederland en de Benelux.

De missie van World Horses is het duurzaam en met respect vervoeren van ieder paard met inachtneming van de individuele eisen van paard en eigenaar.

De visie van World Horses is dat elk paard, ondanks de economische waarde,  met evenveel respect en individuele aandacht vervoerd wordt. Hiervoor stellen we strenge eisen aan onze vervoersmiddelen, stallen, medewerkers en aan de partners met wie wij samen werken.

De strategie van World Horses onderscheidt zich door voortdurend op zoek te zijn naar de beste kwaliteit om het gehele logistieke proces te waarborgen en te blijven innoveren. De kracht van onze drie bedrijven is een koppeling van kwaliteit, kennis, service en uitgebreide faciliteiten. Zo maken we het logistieke proces comfortabel en overzichtelijk.

Neem gerust contact op of bezoek ons bedrijf, u bent van harte welkom op onze prachtige accommodatie!

Neem contact op

+31 (0) 36 303 0993
info@world-horses.com